referenties


Margriet: Het was weer een topavond gisteren. Je kan niet begrijpen hoe opgelucht ik ben dat ik nu die stapel post helemaal heb doorgelopen en dat die krat leeg is. ik er nu dus helemaal niet tegenop. En dat had ik altijd wel, gewoon omdat de zaken zich bleven opstapelen en ik amper wist waar te beginnen. En af en toe zeg je iets waardoor het kwartje helemaal bij me valt. Zoals gisteren over iets: 'Dat kost tijd en energie. Heb je die in dit stadium? Nee.' Simpel, maar effectief. Ik ben benieuwd hoe ver ik ben gekomen als we elkaar weer zien. 


Monniek: Het is zover, de vlag mag uit!!!

Eindelijk hangen er wat tekeningen van mij ingelijst aan de muur.

Ontzettend bedankt voor jouw hulp en stimulans, Ruth! Zonder jouw aanmoedigingen en lef was ik nooit zover gekomen. Volgende week gaan we verder, hè? Weg met de rotzooi en koesteren wat je lief is... Hèhè! Jongejonge.... Overzicht helpt echt!


Petra: Dankzij je hulp bij het ordenen van mijn chaos heb ik nu de ruimte in mijn huis en vooral ook in mijn hoofd voor nieuwe ideeën.


Kees: Mijn administratie is eindelijk opgeruimd en ik heb inzicht in mijn budget! Nu weet ik hoe ik geld kan overhouden om leuke dingen mee te doen!