Overal rommel?

'Wij kunnen alles gebruiken. Ik gooi nooit iets weg. Misschien komt het nog eens van pas. Maar nu is het een grote rommel in huis. Overal ligt wat, tot op het toilet toe. Niemand ruimt nog iets op. Ik heb het niet meer in de hand. De kinderen durven geen vriendjes meer mee naar huis te nemen. Ze schamen zich voor de troep waarin we leven. Het kan zo niet langer. Wat nu?'

overzicht in huis - opruimenoverzichthelpt gaat samen met u aan de slag om uw leefomgeving leefbaarder te maken. Welke spullen wilt u bewaren en hoe kunt u deze overzichtelijk opruimen? Waarmee kunt u een ander nog een plezier doen? Wat kunt u verkopen? We ruimen daadwerkelijk samen de spullen op zodat na een bezoek van overzichthelpt  u lekker uit kunt rusten van gedane arbeid.

Bent u verlost van alle overtollige ballast, dan is het nog 1 stap naar een gezellige woonomgeving. Ook daarmee kan ik u van dienst zijn door het geven van interieuradvies. Als u op orde bent, is het belangrijk dat u de zaken op orde en schoon houdt. Ook daarin kan ik u coachen.