AdministratiekofferGemakkelijk uw administratie op orde!

 

Geen stapels enveloppen meer, geen papieren die eigenlijk geen plek hebben meer en geen zoektocht waar u ook al weer dat ene papier had opgeborgen. Met de administratiekoffer is de administratie in no-time geordend opgeborgen en makkelijk terug te zoeken.

 

Zwoegen en zweten

We besteden vaak veel tijd aan het ordenen van onze administratie. Maar waarschijnlijk werkt het bij u net zo als bij vele anderen: 1 keer per jaar zit u met tegenzin dagen te zwoegen en zweten en u voelt zich wat ongemakkelijk bij het uitzoeken en opbergen van uw administratie. Met de administratiekoffer is dit verleden tijd!

 

De administratiekoffer

De administratiekoffer is een harmonicakoffer met 23 rubrieken waar u uw papieren in op kunt bergen zonder het maken van gaatjes en zonder het op datum te leggen.

Niet op datum leggen? Inderdaad! Hoe vaak kijkt u eigenlijk in uw administratie om iets terug te zoeken? Zelden toch?! En die ene keer pakt u het stapeltje papieren dat bij de rubriek hoort uit de koffer en u bladert er even doorheen op zoek naar het juiste papier. Dit scheelt veel tijd en……….. nog belangrijker: vaak komt de administratie niet in een ordner omdat u als en berg op ziet tegen het ordenen op alfabet en datum.

Dus alleen maar koffer open, juiste rubriek zoeken en hup papier in het goede vak schuiven!

 

Actie

Het voordeel van de administratiekoffer is ook dat er voorin een actievak zit. Hierin stopt u alle papieren waar u nog iets mee moet doen: rekening betalen, lezen e.d.

De post die u ontvangt en natuurlijk gelijk opent stopt u gelijk in de koffer in het juiste themavak of in het actievak.

Vervolgens plant u 1x per week een vast moment waarop u een half uur de acties wegwerkt. Is het half uur voorbij dat stopt u! Volgende week is er weer een half uur. Zo blijft het leuk en na verloop van tijd zult u merken dat een half uur zelfs te lang is.

 

De gebruikers

De gebruikers van de administratiekoffer zijn allemaal blij dat na maanden hun administratie nog steeds op orde is! Uit ervaring blijkt dat de budgetkoffer uitermate geschikt is voor mensen met een organisatorische aandoening zoals ADHD, Autisme e.d.

 

Bestellen!

Dus geen stapels (ongeopende) post meer in huis maar grip op uw administratie en financiën met de administratiekoffer! U kunt deze bestellen bij Overzicht helpt voor € 24,95 excl. verzendkosten.


Bestel de Administratiekoffer


Vult u onderstaand formulier in voor het bestellen van één of meer administratiekoffers.
De velden met een * zijn verplicht.

Uw naam (*)
Geslacht (*)
Telefoonnummer (*)
E-mail adres (*)

Gegevens voor de facturering
Adres (*)
Postcode (*)
Plaats (*)
Ik bestel hierbij het onderstaande aantal administratiekoffers voor
€ 24,95 per stuk(incl BTW) en exclusief verzendkosten.
Aantal administratiekoffers (*)
Opmerking of toelichting