Nieuws 2011
7 november 2011
Starnight, Zoetermeer
Donderdagavond 10 november staat overzichthelpt met een stand op de 'Starnight' van Tuincentrum Groenrijk in Zoetermeer. Kom langs voor tips, informatie of kennismaking. Ontvang een geldbuideltje en maak kans op gratis workshops!

7 november 2011
Gastlessen tijdens de 'Week van het geld'
In de Week van het Geld (7-13 november) leren de leerlingen van groep 7 en 8 van Basisschool de Oranjerie tijdens enkele gastlessen hoe ze het beste met hun geld kunnen omgaan. De lessen worden gegeven door de budgetcoach van overzichthelpt uit Zoetermeer.

Snoep kopen in de supermarkt. Een cadeautje voor oma. Een telefoonkaart voor de mobiel. Een nieuw computerspel, enz. Al op jonge leeftijd krijgen kinderen te maken met verleidingen en zaken die geld kosten. Als ze van hun zakgeld bepaalde uitgaven zelf moeten doen, vraagt dat inzicht in hoe en waaraan ze hun geld besteden. In de Week van het Geld leren kinderen van 4 tot en met 12 jaar tijdens een groot aantal activiteiten op een leuke manier met geld omgaan. De week wordt geopend op 7 november. Op donderdag 10 november slaat prinses Maxima bij de Koninklijke Nederlandse Munt te Utrecht de eerste Week-van-het-geldmunt.

Waarom krijg ik niet meer zakgeld? Hoe kan het dat mijn geld zo snel op is? Wat is telefoonfraude en hoe kan ik voorkomen dat ik daar slachtoffer van word? Waarom kan ik beter geen geld lenen? Tijdens de gastlessen op De Oranjerie leren de leerlingen over de waarde van geld en hoe ze er goed mee omgaan. Dit gebeurt aan de hand van praktijkvoorbeelden, de geldkoffer van het Nibud en de eigen ervaringen van de leerlingen.

30 augustus 2011
Ladies Movies Night, Zoetermeer
Dinsdagavond 13 september staat overzichthelpt met een stand op de 'Ladies Movies Night' van Utopolis in Zoetermeer. Kom langs voor tips, informatie. Ontvang een geldbuideltje, vul het formulier in en maak kans op de budgetbox en een uur gratis uitleg!

30 augustus 2011
Cursus budgetcoaching voor professional organizers op 4 oktober 2011
Welke mogelijkheden heb je als professional organizer om je cliënten te ondersteunen bij hun inkomsten en uitgaven? Leer het in de cursus: Budgetcoaching voor professional organizers meer

30 augustus 2011
Workshop kalender
Nieuwe data workshops toegevoegd. Kijk op de 
kalender voor de verschillende workshops.

juni 2011
Workshop 'overzicht in een opgeruimd huis!'
Kom dinsdagavond 2 augustus naar de 
workshop 'overzicht in een opgeruimd huis!' en leer hoe je een opgeruimd huis kunt krijgen en houden!

6 maart 2011
Interview over het budgetcoachspreekuur bij perron 28 op ZoetermeerFM. 

Luister hier naar het interview

12 februari 2011
Cursus budgetcoaching voor professional organizers
Als professional organizer kom je bij mensen over de vloer die hun huishouden niet georganiseerd voeren.... meer

1 februari 2011
overzichthelpt start samenwerking met Perron 28
Iedere dinsdagavond houdt de budgetcoach van overzichthelpt spreekuur bij Perron 28.... meer5 januari 2011
Inzicht geeft een overzicht
Interview in het AD over budgetcoaching...meer